RING OSS - 054-220 89 30

Flyttstädning Karlstad

RING OSS - 054-220 89 30

Flyttservice

Flyttstädning i Karlstad måste sk  noggrant

Erbjuder även ert företag även flyttservice? Då kan ni säkert även använda er av informationen nedan, anpassad efter ert företag. Vi profilerar gärna ert företag mot ett annat verksamhetsområde också. 

Ebjuder ni tjänster inom flyttservice och flyttstädning i Karlstad? Kontakta oss, vi hyr ut den här sidan som rankar bra på Google så att ni kan skapa nya kundkontakter!

 

Vi erbjuder flyttservice i Karlstad. Förutom flyttstädning erbjuder vi flyttservice för företag och privatpersoner i Karlstad.

Vad kan vara mer bekvämt vid en flytt än att få hela flyttstädningen och flytten utfört av oss? Ni lämnar bara nyckeln till oss, så kan vi sköta om packning av alla saker, flyttar möbler, skrivbord, sängar, bokhyllor eller de möbler som ni har. Sedan flyttstädar vi och transporterar alla möbler och saker till den nya adressen. Lättare och mer bekvämt kan en flytt knappast bli.

Ansvarsförsäkring vid flyttservice

Vi har möjlighet att flytta ert bohag till någon av landets alla städer. Alla saker och möbler är försäkrade med vår ansvarsförsäkring så du inte behöver oroa dig över det. Skulle något hända, ska inte du som är vår kund behöva stå för det. Vi tar ansvar för allt sådant vid vår flyttservice i Karlstad.

Vi har lång erfarenhet av flyttservice för företag och privatkunder. För privatkunder kan vi erbjuda flyttservice och flyttstädning med RUT-avdraget för att få ner arbetskostnaderna med 30 procent.

Ta kontakt och få kostnadsfri offert