RING OSS - 054-220 89 30

Flyttstädning Karlstad

RING OSS - 054-220 89 30

Om oss

Om oss

Erbjuder ert företag flyttstädning i Karlstad? Vi på Addictive Group Media AB hyr ut landningssidor till kunder som vill få nya kundkontakter och bra ranking på Google.

Vi hjälper er skapa er nästa stora affär – kontakta oss för att hyra den här sidan om flyttstädning i Karlstad och forma den efter ert företag!

Flyttstädning i Karlstad

Välkommen till vårt företag! Vi erbjuder flyttservice och flyttstädning i Karlstad för alla företag och privatpersoner som ska flytta – och vi flyttar inom hela Sverige. Med vår Nöjd kund garanti ser vi till så att ni blir nöjda med vår flyttstädning.

Har ni tunga byråer, flyglar, kassaskåp eller andra möbler som ska flytta med er? Vi ordnar det åt er. Vi erbjuder alla delar i en flytt; flyttservice och flyttstädning i Karlstad. Behöver ni någon som packar åt er? Det gör vi också. 

Vi är mästare på flyttstädning

I Karlstad erbjuder vi oss att flyttstäda åt er så att ni ska slippa den delen i er flytt. Det brukar vara tillräckligt att planera flytten.

Vi har däremot stor vana vid flyttstädningar och kan städa så att både ni och nästa hyresgäst, bostadsägare eller kontorsinnehavare blir nöjda. Med vår flyttservice kan vi även packar åt er. Vi tar hand om era saker och de är försäkrade under hela flytten med oss.

Privatpersoner har möjlighet att utnyttja RUT-avdraget som sänker arbetskostnaderna med häften - 50 procent, och som mest 30 procent under ett helt kalenderår, eller som mest 50.000 kronor under ett kalenderår.